تبلیغات
 moghimi2003 - طرز تهیه رولت مرغ به ۲ روش سوخاری و در فر

امروز قصد داریم طرز تهیه رولت مرغ را به علاقمندان آموزش دهیم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است. در ادامه طرز تهیه رولت مرغ را هم به صورت سوخاری و هم در فر آموزش می دهیم با ما همراه شوید … امروز قصد داریم طرز تهیه رولت مرغ را به علاقمندان آموزش دهیم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است. در ادامه طرز تهیه رولت مرغ را هم به صورت سوخاری و هم در فر آموزش می دهیم با ما همراه شوید … رولت مرغ مواد لازم : ( برای یک نفر) فیله‌مرغ : یک عدد پیاز : یک عدد پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: به مقدار لازم فلفل پاپریکا : اندکی ( اختیاری) اسفناج خرد شده و پخته : یک پیمانه ذرت پخته شده : نصف پیمانه زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم آبلیمو : یک قاشق غذاخوری روغن : به اندازه لازم . آرد و آرد سوخاری

امروز قصد داریم طرز تهیه رولت مرغ را به علاقمندان آموزش دهیم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است. در ادامه طرز تهیه رولت مرغ را هم به صورت سوخاری و هم در فر آموزش می دهیم با ما همراه شوید …

طرز تهیه رولت مرغ به ۲ روش سوخاری و در فر

رولت مرغ

مواد لازم : ( برای یک نفر)

فیله‌مرغ : یک عدد
پیاز : یک عدد
پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: به مقدار لازم فلفل پاپریکا : اندکی ( اختیاری)
اسفناج خرد شده و پخته : یک پیمانه ذرت پخته شده : نصف پیمانه
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
روغن : به اندازه لازم . آرد و آرد سوخاری به مقدار لازم تخم مرغ : یک عدد زده شده کلم بروکلی خرد شده و پخته : یک پیمانه آب مرغ : یک پیمانه فویل

طرز تهیه :

فیله‌مرغ را آماده کرده و با بیفتک کوب به آرامی روی آنها ضربه بزنید.
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعم‌دار شود.
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود . سپس زیر شعله را خاموش کنید.

اسفناج، ذرت،  فلفل پاپریکا، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید

این مایه را روی فیله مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده را روی آن ریخته و مرغ را لوله کنید و در فویل بپیچید

طرز تهیه رولت مرغ به ۲ روش سوخاری و در فر

رولت مرغ

رولت ها را هم میتوان در فر قرار داد و هم سوخاری کرد:

روش اول: رولت مرغ در فر

بعد از آماده کردن رولت ها ، آنها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱/۵ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.

روش دوم: رولت مرغ سوخاری

رولت ها را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس در آرد بغلتانید و سپس در زرده تخم مرغ مخلوط با نمک و فلفل بزنید و در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.

طرز تهیه سس مخصوص

در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را​ همراه نمک، فلفل، زعفران و اندکی آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.

نکته:

مواد میانی سلیقه ای است ، میتوانید سبزیجات مورد علاقه خود را جایگزین کنید.

 

نوش جان …

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصی

www.7ganj.ir

کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به هفت گنج مجاز نیست.